Äripäev • 9. oktoober 2014 • 1 min
Jaga lugu:

20 miljoni eurone büroohoone Ülemistele

Ülemiste linnaku uus büroohoone valmib 2016. aasta sügisel.  Foto: Raul Mee

Mainor Ülemiste hakkab Ülemiste City ärilinnakusse rajama uut 13korruselist kontorihoonet, mis maksab üle 20 miljoni euro.

Aadressil Valukoja 8 kerkiva 14 000 ruutmeetriga büroohoone ehitus algab järgmisel kevadel ja tööd plaanitakse lõpetada sügisel 2016, teatas Ülemiste Cityt arendav Mainor Ülemiste. Uus büroohoone hakkab Eesti astronoomiakoolkonna ühe rajaja Ernst Öpiku järgi kandma nime Öpiku maja. Mainor Ülemiste juhatuse esimehe Margus Nõlvaku sõnul hakkab Öpiku majas olema üle 1000 töökoha ja 2016. aasta lõpuks peaks Ülemiste Citys kokku töötama juba üle 8000 inimese, mis on võrreldav näiteks Paide linnaga. Ettevõte plaanib 2025. aastaks ehitada linnaku, mis ühendab 15 000 töötajat ja 5 000 elanikku.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt