Maadevahetuse kohtunik asus Savisaare nõunikuks

15. oktoober 2014, 08:47
Valeri Lõõnik.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141015/NEWS/141019817/AR/0/AR-141019817.jpg

Maadevahetuse kriminaalasjas õigust mõistnud kohtunik Valeri Lõõnik töötab nüüd Savisaare õigusnõunikuna, kirjutab Eesti Päevaleht.

Lõõnik mõistis maadevahetuse kohtuasjas õigeks keskerakondlase Ester Tuiksoo, kes on samuti linnavalitsuses tööle hakanud. Veel eile hommikul ütles Lõõnik, et parteisse pole ta astunud, kuid tegelikult võttis Keskerakond ta liikmeks sel esmaspäeval

Lõõnik oli eesistuja nn maadevahetuse kohtuasjas, kus ta mõistis kõik altkäemaksu andmises, võtmises või kaasaaitamises süüdistatavad ärimehed, poliitikud ja riigiametnikud õigeks. Aasta hiljem tühistas ringkonnakohus Lõõniku otsuse ja mõistis kõik osalised süüdi, tänavu suvel kinnitas süüdimõistva otsuse paari väikse erandiga ka riigikohus.

Loe pikemalt Eesti Päevalehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2014, 08:47

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing