Piimatootjad toovad turule uue kaubamärgi “Eesti Piim”

15. oktoober 2014, 10:45
Piimatootjad toovad turule kaubamärgi “Eesti Piim”.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141015/NEWS/141019806/AR/0/AR-141019806.jpg

Venemaa kehtestatud embargost tekkinud raskest seisust kutsuvad Eesti piimatootjad üles jooma rohkem piima ning toovad turule uue kaubamärgi “Eesti Piim”.

Eestimaa piimatootjate ühenduse, tulundusühing EPIKO nõukogu esimees Märt Riisenberg sõnas, et tootjad soovivad uue kaubamärgi turule toomisega kutsuda üles tarbima rohkem piima- ja piimatooteid ning teadvustada, et iga ostja saab kaasa aidata Eesti piimatootmise kestvusele ja Vene embargo tagajärgedega paremini toime tulla. “Igal ostjal on oluline mõju. Kui tarbimine Eestis kasvab, siis ei lõika ekspordi ärakukkumine meie põllumehi nii valusalt,” ütles Riisenberg.

Ta tõi näiteks, et kui iga eestimaalane jooks või ühe klaasi piima päevas rohkem, on see piimatootjatele suur abi – see tähendaks Eesti päevase piimatoodangu lisatarbimist 10% ehk ca 200 tonni. Need numbrid on võrreldavad kogusega, mis varem suunati piimakaupadena Venemaale.

Loe edasi Äripäeva teemaveebist: www.pollumajandus.ee.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2014, 11:20

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing