Äripäev • 30. oktoober 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Danske nõuab Andres Peetsi pankrotti

Andres Peets
Andres Peets  Foto: Andres Haabu

Danske Bank on teinud avalduse meelelahutusärimees Andres Peetsi pankroti väljakuulutamiseks, kirjutas Postimees.

Danske Banki kommunikatsioonijuht Tõnu Talinurm ei soovinud Postimehele kommentaari anda, viidates pangasaladuse hoidmise kohustusele.

Andres Peetsi sõnul tekkis nõue halva äritehingu tagajärjel. "See oli maade tehing, kus ma omandasin hunniku mereäärseid maid, millele kehtestati looduskaitsealased piirangud ja see maa muutus korraga meeldivaks linnulaulu nautimise kohaks. Kogu raha, mis sinna pandi, selle eest võib nüüd linnulaulu nautida, aga seda raha sealt kätte ei saa," kirjeldas Peets väljaandele.

Äriregistri järgi on Andres Peets seotud 11 ettevõttega, millest kaks on kustutatud ja üks pankrotis. Juhatuse liige on ta ettevõtetes Klubimestarit, Linnameedia ja Trust Media, millest viimasel on kustutamishoiatus.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt