• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Paet: vajan muudatust

  Urmas PaetFoto: Julia-Maria Linna

  Välisminister Urmas Paet ütles, et vajab muudatust ja loobub seepärast välisministri kohast, et suunduda europarlamenti.

  „Palju muud pole öelda, nii ongi. Mõeldes asja üle süvitsi jõudsin järeldusele, et on siiski muudatust vaja,“ rääkis ta. Paet lisas, et 11,5 aastat valitsuses ja sellest 9,5 aastat välisministri koha peal olla on pikk aeg. „Muudatuste koht seoses kevadiste Euroopa Parlamendi valimiste arengutega jõudiski kätte,“ ütles ta.
  Nädal tagasi ütles Paet, et loobub Euroopa Parlamendi mandaadist ja soovib välisministri kohal jätkata. Täna märkis ta aga, et mõne päevaga ei juhtunud muud, kui vaid see, et ta mõtles ise asja üle veel järele.
  Paet lisas, et mõistagi on tal oma arvamus, kes võiks saada tema mantlipärijaks, ent uue välisministri kandidaadi esitamine on peaministri Taavi Rõivase ülesanne. Kui president vabastab Paeti ametist, hakkab teda uue ministri leidmiseni asendama väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling. Kas viimasest võiks saada ka edaspidi välisminister, on Paeti sõnul jällegi peaministri otsustada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.