• Jaga lugu:

  Oliver Stone tahab teha Putinist filmi

  Oliver StoneFoto: epa

  Hollywoodi režissöör Oliver Stone ütles intervjuus RIA Novostile, et tahaks teha filmi Putinist.

  "Ma intervjueeriksin teda, et avada tema see külg, mida ameeriklased ei ole näinud. Tahaksin temast teha dokumentaalfilmi," ütles Stone.
  Kremlist kinnitati infoagentuurile, et Stone on oma soovist ka Putinile rääkinud. Nimelt kohtusid Stone ja president Vladimir Putin 4. novembril Moskvas Rahvaste Teatris, kus toimus vene kirjaniku, režissööri ja näitleja Vassili Šukšini mälestusõhtu. "Meile on teada Stone'i soov selline film vändata," märkis Putini pressisekretär Dmitri Peskov.
  Režissöör Oliver Stone käis Moskvas, et saada lõplik kinnitus oma uue filmi stenaariumile, mis räägib Ühendriikide eriteenistuste endisest töötajast Edward Snowdenist. Filmi pealkiri on The Snowden Files ja selle tootmine on plaanis käivitada 2015. aasta alguses.
  Vietnami sõja veteran Stone on kolmekordne Oscari võtja. Tema kuulsamad filmid on "Rühm", "Wall Street", "Sündinud 4. juulil", "The Doors", "Sündinud tapjaks" ja "Alexander".
  Ta on teinud näiteks ka kolm dokumentaalfilmi Kuuba endisest diktaatorist Fidel Castrost: 2002. aastal "Comandante", 2003. aastal "Looking for Fidel" ning 2012. aastal valminud "Castro in Winter", mis põhineb 2009. aasta intervjuul, mille Castro andis Stone'ile oma kodus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Börs: Nasdaq ja S&P 500 jõudsid uute rekorditeni
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.