• Jaga lugu:

  Aasta toimetaja paistis silma hasartsusega

  Harry TuulFoto: Andras Kralla

  Äripäeva aasta toimetaja 2014 tiitli pälvis Harry Tuul. Aasta toimetaja valisid Äripäeva uudistetoimetuse, börsitoimetuse ja uuriva toimetuse ajakirjanikud.

  Harry on põhjalik ja kirglik oma töö vastu. Ta näeb igas vihjes, tekstis ja jutus ka sõnade taha ja oskab objektiivselt analüüsida seda, mida teised sageli ei näe. Harry panustab heade lugude sündimisse ideest kuni küljendamiseni, ta on hasartne ja positiivne. Ajakirjanike jaoks on ta lugusid tehes tugev tugi, kellega on hea ideed läbi arutada ning vaielda, sest ta argumenteerib oma seisukohti ning arvestab ka ajakirjanike arvamusega. Lisaks toimetamisele kirjutab ta ka ise häid artikleid ja teravaid arvamuslugusid.Teised kandidaadid aasta toimetaja tiitlile olid Ave Lepik, Kristi Malmberg ja Rivo Sarapik.
  Olulised taustajõud. Kristi vedas sel aastal toimetuse poolelt Äripäeva veebikülje uuendamist. Tegemist oli sel aastal kõige olulisema muudatusega Äripäeva toimetuses, mis läks tänu Kristile ka toimetusele valutult.Rivo on väga hea tagasiside andja ja ajakirjanike juhendaja. Ta võtab alati aega, et ajakirjanikele selgitada ja põhjendada, kui midagi nende kirjutatud loos peab muuta. Rivo juhtimisel saavad Äripäeva kümned erinevad edetabelid atraktiivse ajakirjandusliku sisu. Samuti hoolitseb ta Äripäevas selle eest, et meie kirjutatavatest lugudest oleks lugejatele ka võimalikult palju praktilist kasu.Äripäeva aasta toimetaja tiitli andis toimetus sel aastal välja esmakordselt. Eesmärk on väärtustada ja tõsta esile nende inimeste tööd, kes on veebis või paberlehes ilmuvate lugude taustajõududeks ning juhendajateks. Toimetaja töö jääb tavaliselt lugeja eest varju, kuid toimetajal on lugude valmimisel väga oluline roll.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.