Kristina Traks • 18 veebruar 2015

Merko: eestlane pole nõus kolm aastat ehitusplatsil elama

Äripäeva kinnisvarakonverents.  Foto: Annika Matson

Merko Ehituse juhatuse esimees Andres Trink võrdles Äripäeva Kinnisvarakonverentsil kinnisvaraturgu kolme Balti riigi pealinnas. "Võib öelda, et kinnisvaraturul on olnud põnev aasta," ütles Trink.

Kui eestlane ostab korteri uude majja, ei ole ta nõus elama kolm aastat ehitusplatsil, ütles ta. "Samas leedukas ostab korteri halli karbi kujul. Me ei ole ka suutnud leedukaid ära veenda, et nad korterit teistmoodi ostaksid." Lugege pikemalt Trinki võrdlust kolme Balti riigi korteriturust edasi Äripäeva teemaveebist kinnisvarauudised.ee

Just praegu käib Viru hotellis Äripäeva Kinnisvarakonverents 2015, millel osaleb tänavu rekordarv kuulajaid. Kohal on 252 inimest. Mullu oli see veidi üle 200. Eestimaalt pärit osalejate kõrval on kohal ka Eesti kinnisvarainvesteeringutest huvitatud osalejaid Venemaalt ning Kasahstanist. Neile osalejatele tõlgitakse ka kogu konverents vene keelde.

Äripäeva Kinnisvarakonverents 2015 on üks Äripäeva viiest suuremast konverentsist. Hetke seisuga on järjestus osalejate arvu põhjal järgnev: Äriplaan, Gasell, Password, Best Internet, Äripäeva Kinnisvarakonverents.

Hetkel kuum