Pille Ivask • 25. märts 2015 kell 6:30

Microsoft lubab konkurente oma aastakonverentsile

Microsoft laseb konkurendid ligi  Foto: epa

Microsofti kõneisik kinnitas, et üle mitme aasta lubab ettevõte taas konkurente oma iga-aastasele konverentsile World Partner Conference (WPC), vahendab Business Insider.

Möödunud aastal keeldus Microsoft vastu tulemast näiteks Amazoni soovile osaleda WPCl, kuna kardeti ärisaladuste lekkimist. Microsoft pole üldiselt tahtnud nimetatud teemat puudutada, mistõttu arvatakse, et konkurentide väljapuksimine konverentsilt on olnud juba pikaaegne praktika.

WPC näol on tegu iga-aastase konverentsiga, kus Microsoft räägib oma uutest projektidest ja toodetest neile inimestele ja ettevõtetele, kes teevad Microsoftiga koostööd. Konverentsi eesmärk on hoida neid, kelle äritegevus sõltub Microsoftist, kursis tehnikagigandi tegemistega.

Üldiselt arvatakse, et Microsofti otsus lubada konverentsil osalema ka konkurendid, viitab ettevõtte enesekindlusele ning valmisolekule asuda koostööd tegema. Microsofti teised konverentsid nagu Build, mis on mõeldud äpiarendajatele, on alati lasknud konkurente osalema. 

Hetkel kuum