Harry Tuul • 15. aprill 2015 kell 8:43

Putin ja Medvedev kahekordistasid oma tulu

Peaminister Dmitri Medvedev ja president Vladimir Putin teenistus kahekordistus.  Foto: EPA

Venemaa presidendi Vladimir Putini ja peaminister Dmitri Medvedevi tulud on aastaga kahekordistunud, kirjutab Delovoi Peterburg.

Täna avaldatud andmetest nähtub, et Putin teenis mullu 7,7 miljonit rubla (140 000 eurot) võrreldes 3,6 miljoni rublaga aasta varem. Seevastu Mededevi tulud ületasid 8 miljonit rubla (145 000 eurot), samas kui aasta varem olid need vaid 4,2 miljonit.

Deklaratsiooni järgi kuulub Putinile lisaks 1500ruutmeetrine maatükk, 77ruutmeetrine korter ja 18ruutmeetrine garaaž. Samuti on tema kui presidendi kasutuses 153,8ruutmeetine korter ja 18ruutmeetrine garaaž. Putinile kuulub ka kaks haruldast Volgat (GAZ M21 ja GAZ M-21-P), Niva ja haagis „Skif“. Teist aastat järjest pole tema deklaratsioonis märgitud eksabikaasat Ljudmillat.

Peaminister Medvedevi nimel on 49 aastaks renditud 47hektarine maatükk. Talle kuulub 367,8ruutmeetrine korter ning kaks autot – GAZ-20 ja GAZ-21. Proua Medvedeva ei teeninud mullu midagi, küll aga on tema omandis kaks parkimiskohta ja Volkswagen Golf. Ka peaministri poja kohta on märgitud, et tal puudub sissetulek ja vara.

Hetkel kuum