Urve Vilk • 25. mai 2015
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Vaata, millised on kõige töötajasõbralikumad ettevõtted

Pere- ja töötajasõbralikemaks ettevõtteks valitud Microsoft Estonia juht Rain Laane Rävala puiestee kontori mängutoas.   Foto: Eiko Kink, Äripäev

Pere- ja töötajasõbraliku ettevõtte konkursi võitnud Microsoft Estonia OÜ juhi Rain Laane sõnul valivad töötajad tööandjat, mitte vastupidi, ja valiku tegemisel on olulised ettevõtte maine ja väärtused.

Kõige rohkem hindavad Laane sõnul töötajad töökorralduse paindlikkust. “Võtmesõna on paindlikkus. Et töötajal oleks võimalus valida talle sobiv tööaeg ja tingimused, maksimaliseerimaks tulemust.” Tänu paindlikule korraldusele paraneb ka peresõbralikkus. “Saad tööd teha paindlikumalt perega arvestades, ilma et midagi jääks tegemata.” 

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum