Pille Ivask • 1. juuni 2015 kell 3:54

Kerry kestkestab jalgrattaõnnetuse tõttu Euroopa ringreisi

John Kerry tänavu märtsis  Foto: epa

USA välisminister John Kerry jätab jalgrattaõnnetuse tõttu pooleli oma diplomaatilise Euroopa ringreisi, vahendab Financial Times.

USA riigidepartemangu teatel on Kerry tervis praegu stabiilne ning ta taastub õnnetusest täielikult.

Samuti anti teada, et seoses õnnetusega jätab Kerry pooleli oma Euroopa ringreisi, mille käigus pidi ta Madridis kohtuma Hispaania kuninga ja peaministriga ning edasi lendama Pariisi rahvusvahelisele konverentsile.

71aastane Kerry, kes on tuntud selle poolest, et olles diplomaatilistel väljasõitudel, kasutab vabal ajal võimalust käia rattaga sõitmas, kukkus eile hommikul Šveitsis Genfi lähistel jalgrattaga sõites ning murdis reieluu.

Hetkel kuum