• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Prada kasum languses

  Foto: EPA

  Prada avalikustas oma esimese kvartali kasumi, mis jäi alla analüütikute prognoositule; kasum kukkus tänu luksusesemete müügi langusele Hiinas, vahendab Bloomberg.

  Ettevõtte kolme kuu kasum kukkus varasemalt 105,3 miljonilt eurolt 58,7 miljonile eurole, kinnitas Prada oma raportis.Bloombergi küsitletud analüütikud prognoosisid firma kasumiks 85,2 miljonit eurot.Prada avab üha vähem poode, sulgeb mõned jaemüügi kohad ning toob turule uue valiku käekotte, mille hinnad jäävad 1000 ja 1200 euro vahemikku. Uute toodete eesmärk on taastada nõudlus ajal, mil Hiinas on korruptsioon luubi alla võetud.“Tulemused on väga kehvad,” sõnas Exane BNP Paribas analüütik Luca Solca.“Kuigi euro nõrkus suurendas tulu, tähendab see samas suurt kasvu jaemüügiga seotud kuludes” lisas ta.Aasia-Vahemere turud, eriti Hong Kong ja Macau, ei ole näidanud eriti selgeid paranemise märke, märkis Prada.“See olukord jätkab ettevõtte majandustulemuste tõsist mõjutamist.Prada märkis, et nad kavatsevad ellu viia suurejoonelise plaani, mille eesmärk on rekonstureerida kogu ettevõtte väärtusahel ning esimese kvartali tulemused ei peaks määrama ülejäänud aasta tulemusi.Ettevõtte aktsiad sulgusid täna Hong Kongis 1,2% kõrgemal, makstes 39,75 dollarit. Eelmise aasta jooksul kukkusid aktsiad 27%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA ekspertide kogu hääletas laialdase kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiameti (FDA) ekspertide kogu Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, kuid soovitab seda siiski vanematele ja riskirühmadele, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiameti (FDA) ekspertide kogu Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, kuid soovitab seda siiski vanematele ja riskirühmadele, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.