• Jaga lugu:

  Tallinna Kaubamaja ostis turvaäri

  Foto on illustreerivFoto: Erik Prozes, Äripäev

  Tallinna Kaubamaja Grupp teatas börsile, et laienes turvateenuste valdkonda ostes juurde videovalvesüsteemide äri.

  Täna, 08.07.2015, sõlmis Tallinna Kaubamaja Grupp AS tütarettevõte Viking Security AS lepingu, millega omandas 100% Digisilm Videovalve OÜ osadest, teatas ettevõte.
  Digisilm Videovalve OÜ on asutatud 06.07.2015 Digisilm Pro OÜ jagunemise käigus, millega eraldati Digisilm Videovalve OÜ’sse videovalvesüsteemide äri. Digisilm Pro kuulub Mario Puhkile, Mait Vilbiksile ja Janno Haavasalule. Digisilm Videovalve OÜ osakapital on 2500 eurot, mis koosneb ühest osast. Tehingu maksumust pooled ei avalda.
  "Digisilm Videovalve OÜ osaluse omandamine võimaldab Tallinna Kaubamaja Grupp AS-il veelgi tugevdada oma turvateenuste valdkonda, mis on viimastel aastatel olnud grupi üks kiiremini kasvavaid ärisuundi. Tehinguga täiustatakse Viking Security AS elektrooniliste hoiatus-, valvamis- ja jälgimissüsteemide projekteerimise, paigaldamise ja hooldusega seotud teenuseid. Lisaks kuuluvad Viking Security AS teenusteportfelli jätkuvalt mehitatud ja videovalve ning võimalus osaleda sertifitseeritud turvahangetel," selgitas Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp.
  Tehing ei ole käsitletav olulise osaluse omandamisena ega tehinguna seotud isikuga NASDAQ OMX Tallinna Börsi reglemendi osa "Nõuded Emitentidele" tähenduses ega avalda olulist mõju Tallinna Kaubamaja Grupp AS tegevusele. Tallinna Kaubamaja Grupp AS nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.