• Jaga lugu:

  Kreeka on jätkuvalt rikaste turistide meelispaik

  Turistid Kreekas Thessaloniki lennujaamasFoto: epa

  Kuigi kriis on Kreekat kõvasti räsinud, pole kuhugi kadunud selle linnade ja saarte ilu, mistõttu on tegu jätkuvalt luksusturistide meelispaigaga, vahendab Bloomberg.

  Switchfly andmeil hõivas Kreeka viiendiku rikaste turistide 15 kõige populaarsemast puhkekohast. Switchfly järjestas kohad seal viibitud aja järgi.
  Selle uuringu põhjal saab öelda, et rikkurite lemmikpuhkekoht on Soul, järgnevad Dubai ja Milano. Kreeka pealinn Ateena platseerus neljandale kohale.
  Switchfly andmeil on ka Kreeka imeilusad saared Kreeta ja Mykonos esimeses klassis lendavate ja viie tärni hotellis ööbivate turistide meelispaigad.
  Switchfly juht Daniel Farrar kommenteeris, et igal aastal mõjutavad sotsiaalsed, majanduslikud ning poliitilised sündmused seda, kui palju ja kuhu inimesed reisivad. „Sel aastal on näha, et Kreekasse reisimine on muutunud populaarsemaks, kuna majanduskriis on kliendi jaoks selle odavamaks muutnud,“ selgitas ta.
  Keskmine luksuspuhkus kestab üle nädala, varieerudes Miami puhul kaheksast päevast kuni 13 päevani Soulis. 15 populaarseimast sihtkohast napsab Euroopa endale seitse, Aasia viis. Põhja-Ameerika ainus esindaja edetabelis on Miami, Lõuna-Ameerika puhul Sao Paulo.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.