• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Warren Buffett investeerib 32 miljardit dollarit

  Foto: EPA

  Warren Buffett märkis oma tänases avalduses, et USA majandus kasvab ligi 2% võrra ning ta plaanib investeerida 32 miljardit dollarit järgmise nelja või viie kuu jooksul, vahendab CNBC.

  “Me sammume jätkuvalt rajal, kus oleme olnud juba viimased kuus aastat,” sõnas Berkshire Hathaway tegevjuht ja juhatuse esimees. “See ei ole üldsegi mitte halb kasvutase, kuid see pole ka midagi hiilgavat,” lisas ta.
  Buffett avaldas oma kommentaarid ajal, mil investorid üle maailma mõtisklevad selle üle, kas ja millal Föderaalreserv liigub edasi intressimäärade tõstmise plaaniga, arvestades finantsturgude hiljutist volatiilsust.
  “Majanduses ei saa kunagi teha vaid ühte asja. Majanduses on alati “ja mis saab edasi” olukord ning ma usun et intressimäärade tõstmise puhul võib “mis edasi” ajal, mil Euroopa püüab intressimäärasid madalal hoida, tuua kaasa kehvad tagajärjed.
  Buffett märkis ka, et ta ostis esimeses ja kolmandas kvartalis veelgi enam IBM-i aktsiaid. Ettevõtte aktsiahind tegi peale intervjuu avaldamist ligi 2% tõusu.
  Augustikuises intervjuus märkis Buffett, et ta plaanib 37,2 miljardi dollari eest omandada lennukiosade tootja Precision Castpartsi’s osaluse.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Porto Franco laenuleping häbistab üht korralikku saladust
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Euroopa Liidu automüük pööras langusse, Eestis kasvab
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.