Äripäev • 21. september 2015 kell 9:46

Skype'i töös on tõrkeid

Videokõnede tegemine Skype'i vahendusel on täna häiritud.  Foto: Reuters/Scanpix

Alates ennelõunast esineb suhtlusprogrammi Skype kasutamisel tõrkeid sisselogimise, videokõnede ja sõnumite vahetamisega, häireid võib olla nii arvutis kui ka mobiilis.

Tehnoloogia tõrgetel silma peal hoidva veebilehe Down Detector andmetel algasid probleemid kell 11.23 Eesti aja järgi. 

Ettevõtte teatel on avastatud probleem sellega, et osal inimestel näitab valesti nende olekut, see tähendab, et kuigi kasutaja on tegelikult võrgus (online), näidatakse justkui teda ei oleks. Tõrgetest mõjutatud kasutajad ei saa oma olekujt muuta, kõik nende kontaktid paistavad olevat võrgust väljas (offline) ja kellelgagi ei saa alustada Skype'i kõnesid.

Väidetavalt ei ole probleeme sõnumite saatmise ja vastuvõtmisega, hoolimata sellest, et kasutajate olekud ei vasta tegelikkusele. Probleemid ei puuduta Skype'i veebiversiooni (https://web.skype.com), mille abil saab teha ka kõnesid ja saata sõnumeid.

Skype teatas, et probleemi lahedamisega tegeletakse ja nad vabandavad kõigi oma kasutajate ees.

Hetkel kuum