Äripäev • 7. oktoober 2015 kell 12:19

Schlössle hotell vajab pärast tulekahjut remonti

Hotell Schlössle Tallinna vanalinnas.  Foto: Meeli Küttim

Täna varahommikul süttis Tallinna vanalinnas Schlössle hotelli neljandal korrusel elektrikilp, millest sai alguse tulekahju.

Tuli kustutati hommikul kella kaheksaks, teatas hotelli juhtkond.

Tulekahju puhkemise ajal oli hotellis 14 külalist ja kolm töötajat, kes evakueeriti, ütles Schlössle hotelli müügi- ja turundusdirektor Alver Pupart. Inimesed tulekahjus kannatada ei saanud. Külastajad majutati St.Petersbourgi hotelli.

Hotelli juhtkond hindas tule tekitatud kahju ning kohe alustati ka kahjude kõrvaldamisega. „Avame hotelli esimesel võimalusel, kuid alles siis, kui oleme täiesti kindlad, et see on ohutu meie töötajatele ja klientidele,“ lisas Pupart.

Hetkel kuum