Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hanschmidt: ohverdasime oma töötajad

  Infortari juht ja üks omanikke Ain Hanschmidt.Foto: Andres Haabu

  Infortar ohverdas riiklikule lennufirmale oma kaks juhtivtöötajat, kuid Infortari huvisid nad seal esindama ei hakka, kinnitas ettevõtte juht ja üks omanikke Ain Hanschmidt.

  Ain Hanschmidt ütles Äripäevale, et tema ei teinud ettepanekut seada senine Infortari tegevjuht Jaan Tamm ja Infortarile kuulunud kirjastuse Vaba Maa juht Ahto Pärl Nordic Avation Groupi juhatuse liikmeteks.
  „See asi on lihtsam. Kunagi, kui olime nõus investeerima Estonian Airi, siis ütlesime, et tuleme riigile appi. Tulime riigile appi, et lennuliiklus Tallinnast säiliks. Meie inimesed tegid sisuliselt paar aastat sellega väga palju tööd. Nii Jaan Tamm kui ka Ahto Pärl on väga tugevad spetsialistid,“ kommenteeris Hanschmidt kahe Infortari juhtivtöötaja lahkumist riiklikku lennufirmasse.
  „Me ohverdasime oma töö ja tulime appi ning olime nõus oma Infortari inimesed sinna tööle andma. Ja nemad olid nõus minema,“ lisas Hanschmidt. 
  Hanschmidt ei nõustunud sellega, nagu annaks ta lahkuvatele töötajatele suunised, kuidas uut ettevõtet juhtida. „Meil on ainult see huvi, et lennuliiklus säiliks. Kas sinna investeerida, on praegu väga raske öelda. Nad lähevad ikka selle ettevõtte huvides tööle, mitte meie,“ kinnitas Infortari juhatuse esimees.
  Hanschmidt ütles edasise investeerimishuvi kohta lennufirmasse, et kui riigilt tuleb otsus müüa Estonian Air erainvestorile, siis Infortar seda kindlasti kaalub.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mari-Liis Kukk: saatuslik loogika, mis ähvardab krüptoparadiisi põrguks muuta
Krüptomaailma võib ees oodata tõsine katsumus, kui usk kõigesse ümbritsevasse peaks lööma kõikuma sellisel määral, nagu oleme näinud möödunud aegade sügavamates finantskriisides, kirjutab finantsinspektsiooni innovatsioonijuht Mari-Liis Kukk.
Krüptomaailma võib ees oodata tõsine katsumus, kui usk kõigesse ümbritsevasse peaks lööma kõikuma sellisel määral, nagu oleme näinud möödunud aegade sügavamates finantskriisides, kirjutab finantsinspektsiooni innovatsioonijuht Mari-Liis Kukk.
Modera näeb uuel salapärasel lepingul edukat jätku
Automüügi kliendihaldusplatvorm Modera teatas üleeile börsiteates, et sõlmis ligi 1 miljoni eurose lepingu rahvusvahelise autotootjaga, kelle nime konfidentsiaalsuse tõttu ei avaldatud.
Automüügi kliendihaldusplatvorm Modera teatas üleeile börsiteates, et sõlmis ligi 1 miljoni eurose lepingu rahvusvahelise autotootjaga, kelle nime konfidentsiaalsuse tõttu ei avaldatud.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand uuest juhikohast: minu jaoks võrdub A. le Coq Tarmo Noobiga
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Eesti lahkub Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina koostööformaadist
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Edukad investeeringud müksasid Lenne puhaskasumisse
Lasterõivaste tootja Lenne käive kahanes möödunud aastal, samuti jäi ettevõte ärikahjumisse. Edukad investeeringud tõid aga ettevõttele miljoneid eurosid ja puhaskasumi real sai tänu sellele näidata plussi.
Lasterõivaste tootja Lenne käive kahanes möödunud aastal, samuti jäi ettevõte ärikahjumisse. Edukad investeeringud tõid aga ettevõttele miljoneid eurosid ja puhaskasumi real sai tänu sellele näidata plussi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.