Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Neuroteadlane: ettevõtja, maga hästi, siis jaksad

  Eesti neuroteadlane Jaan Aru paneb ettevõtjatele südamele, et nad magaks hästi.Foto: Erakogu

  Eesti neuroteadlane Jaan Aru paneb ettevõtjatele südamele, et nad magaks hästi. Aru esineb homsel Äripäeva Psühholoogiakonverentsil, mille otseülekannet saab vaadata ka veebi vahendusel.

  Tulevikku vaadates soovitas Aru äriinimestel juba praegu mõelda sellele, et tehisintellekt tuleb ja asendab olulise osa tööjõust. Ta teeb homsel konverentsil ettekande tehisintellektist.
  Konverentsi programm on teadusliku suunaga, kõik esinejad on oma valdkonna professionaalid ning enamik neist töötab teadusasutustes. Laval on homme nii noored Eesti teadlased kui ka tuntumad korüfeed. Ettekannete rakenduslikku külge kommenteerivad Inspired Communications omanik Reet Roos, Magnum AS juhatuse esimees Margus Rink ja Gustav Adolfi Gümnaasiumi direktor Hendrik Agur.
  "Noored psühholoogiateadlased räägivad depressioonigeeni uuringutest ja aja tajumise erisustest," kommenteeris Psühholoogiakonverentsi programmijuht Aira Tammemäe. "Juhtidele räägivad psühhoterapeudid, kuidas tulla toime projektsioonidega igapäevaelus ning kuidas aidata hädasolijat. Olen tõesti uhke, et lavale astuvad sellised korüfeed, nagu psühholoogiaprofessor Talis Bachmann, filosoofid Mart Raukas ja Enn Kasak."
  Äripäeva Pühholoogiakonverentsi on võimalik jälgida ka veebi vahendusel nii otseülekandena 10. detsembril kui ka järelvaadata aasta lõpuni. 
  Neuroteadlane Jaan Aru käis külas ka ETV2 saates "Plekktrumm". Ööülikoolis oli vestlus filosoof Enn Kasakuga.
  Jaan Aru ja Enn Kasak esinevad homme Äripäeva Psühholoogiakonverentsil. Vaata programmi ja veebiülekannet siit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Mihkel Nestor: Saksa majandussurutis ei jäta Eestit puutumata
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Börsiettevõtted, te ju oskate palju paremini
Kolmapäeval potsatas minu postkasti Modera börsiteade, mis ütles mulle suhteliselt vähe. Minu aeg ja tähelepanu oli kasutatud, kuid potentsiaalse investorina ootan enamat.
Kolmapäeval potsatas minu postkasti Modera börsiteade, mis ütles mulle suhteliselt vähe. Minu aeg ja tähelepanu oli kasutatud, kuid potentsiaalse investorina ootan enamat.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand uuest juhikohast: minu jaoks võrdub A. le Coq Tarmo Noobiga
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Vene kodanike sisenemist Eestisse piiratakse juba tuleval nädalal
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Hälvikparkijatest tüdinenud nõuavad liiklusseaduse muutust
Linlased, kes on häiritud renditõukerataste lohakast parkimisest, mis takistab kaasliiklejaid ja tekitab tänavatel ohtlikke olukordi, on asunud koguma allkirju liiklusseaduse muudatuseks, et kaoses korda luua.
Linlased, kes on häiritud renditõukerataste lohakast parkimisest, mis takistab kaasliiklejaid ja tekitab tänavatel ohtlikke olukordi, on asunud koguma allkirju liiklusseaduse muudatuseks, et kaoses korda luua.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.