Äripäev • 21. detsember 2015 kell 6:38

Marina Kaljurand on rahva eelistatuim presidendikandidaat

Välisminister Marina Kaljurand.  Foto: Julia-Maria Linna

Välisminister Marina Kaljuranda näeks järgmise presidendina iga viies Eesti inimene, selgus rahvaküsitlusest.

Postimehe tellitud ja TNS Emori tehtud populaarsusuuringus on teisel kohal Edgar Savisaar (12,6 protsenti toetusest) ning kolmandal Siim Kallas (10,6 protsenti toetusest), kellest viimane on märtsiga võrreldes kaotanud poolthääli kõige enam - kolme protsendipügala jagu.

TNS Emori uuringute eksperdi Aivar Voogi sõnul on Kaljuranna populaarsus tõusnud kõigi teiste kandidaatide arvel, kusjuures välisministrit ei eelista vaid muust rahvusest ja väiksema sissetulekuga Tallinna ja Virumaa inimesed, kirjutas Postimees.

Veel märtsis toetas Kaljuranda iga kümnes, augustis umbes iga seitsmes inimene.

Loe lähemalt tänasest Postimehest.

Hetkel kuum