Äripäev • 6. jaanuar 2016 kell 14:05

Indrek Teder asutas advokaadibüroo

Endine õiguskantsler Indrek Teder.  Foto: Meeli Küttim

Endine õiguskantsler ja vandeadvokaat Indrek Teder asutas koos partnerite Mariana Hagströmi, Pille Pettai ja Marko Pikaniga advokaadibüroo Teder.

Indrek Tederi sõnul on advokaadibüroo Teder eesmärk uuendada õigusteenust ja muuta see taskukohasemaks ka väiksematele ettevõtetele ja eraisikutele.  „Vaatamata sellele, et õigussüsteem läbi uute seaduseelnõude ise pidevalt uueneb, on teenus endiselt võrdlemisi arhailine ja kallis. Me soovime sektorit uuendada, kombineerides tipptasemel õigusteadmisi kaasaegsete tehnoloogiatega ning tuues kvaliteetse õigusteenuse inimestele lähemale,“ rääkis Teder.

Advokaadibüroo Teder nimipartner Indrek Teder, juhtivpartner Mariana Hagström ning partnerid Pille Pettai ja Marko Pikani hakkavad juhtima advokaadibüroo Teder startivat meeskonda ja teenuse osutamise protsesse.

Hetkel kuum