Kadri Põlendik • 2. veebruar 2016
Jaga lugu:

Suurfirma toob oma IT-keskuse Eestisse

arvato Eesti tegevjuht Agnes Makk on varem töötanud Swedbankis ja Maksekeskuses.  Foto: Veiko Tõkman

Rahvusvaheline suurfirma arvato Financial Solutions avab järgmisel nädalal Tallinnas oma IT-arenduskeskuse.

Uus keskus hakkab ettevõttele pakkuma IT-tuge, aidates luua ja toetada arvato ülemaailmseid süsteeme. Ettevõte plaanib Eestis kolme aasta jooksul värvata kuni 100 IT-spetsialisti. arvato Eesti tegevjuhiks on varem Swedbankis ja Maksekeskuses töötanud Agnes Makk.

arvato Financial Solutions on rahvusvaheline finantsteenuste pakkuja ning osa Bertelsmann grupist. Ettevõttel on üle 7000 töötaja 22 riigis ning hallata umbes 10 000 klienti, spetsialiseerudes peamiselt jae- ja elektroonilisele kaubandusele, telekommunikatsiooni, kindlustuse, panganduse ja tervishoiu sektorile. See teeb ettevõttest Euroopa kolmanda suurima integreeritud finantsteenuste pakkuja.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum