29. veebruar 2016
Jaga lugu:

Tallinna lennujaama juht astus tagasi

Tallinna Lennujaama juhatuse esimees Rein Loik astus ametist tagasi.  Foto: Postimees/Scanpix

Tallinna lennujaama nõukogu rahuldas juhatuse esimehe Rein Loigu tagasiastumispalve, teatas lennujaam.

Täna kogunenud Tallinna lennujaama nõukogu otsustas rahuldada kauaaegse juhatuse esimehe Rein Loigu tagasiastumispalve alates 1. märtsist ning kuulutada välja avalik konkurss uue juhatuse liikme leidmiseks.

Lennujaama juhatus jätkab avaliku konkursi korras esimehe valimiseni kaheliikmelisena, juhatusse kuuluvad finantsdirektor Anneli Turkin ning käitusdirektor Einari Bambus, viimane täidab juhatuse esimehe ülesandeid kuni uue esimehe ametisse määramiseni.

Ettevõtte nõukogu esimehe Margus Puusti sõnul kuulutatakse avalik konkurss välja märtsis.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum