Pille Ivask • 16. märts 2016 kell 5:53

Marco Rubio astus presidendikarussellilt kõrvale

Marco Rubio  Foto: epa

Pärast koduosariigis Floridas saadud kaotust teatas senaator Marco Rubio, et on otsustanud USA presidendiks kandideerimise kampaania lõpetada.

„Pärast tänast on kindel, et me oleme küll õigel poolel, ent mitte võitjate poolel," teatas Rubio, kes lisas, et kuigi see aasta pole olnud eriti hea, jääb ta endiselt USA tuleviku suhtes optimistlikuks.

Eile toimusid eelvalimised kokku viies osariigis: Floridas, Ohios, Missouris, Illinoisis ning Põhja-Carolinas.

Donald Trump saavutas võidu vähemalt kolmes osariigis, kaasa arvatud Marco Rubio koduosariigis Floridas. Demokraatide poole pealt võttis Hillary Clinton võidu tõenäoliselt neljas osariigis ning Bernie Sanders ühes.

Hetkel kuum