Vaata uskumatut praaki luksusmajas

Roostetavad poldid on rikkunud maja välimuse.  Foto: Andres Haabu

Tuntud investeerimisfirma Brave Capitali Narva-Jõesuus arendatud kahes kortermajas on ehituskvaliteet lubatud luksusest üsna kaugel.

Vihma- ja lumesulamisvesi on pannud roostetama trepimademete piirete poldid, mis omakorda muutsid ühe maja heleda fassaadi kohati pruunikirjuks. Piirete vastu toetamisel tuleb olla ettevaatlik, veendumaks, kas need on ikka kinnitatud. Igal pool ei ole.

Kõrgema, kuuekordse maja fassaadilt koorub krohvi, trepikoja seina ülemine osa on lõpuni värvimata. Mitmes korteris on tulnud seintesse praod, palkonitel ei avane klaasid, probleeme on ventilatsiooni ja sooja veega. Selline on paari aasta eest Brave Capitali tütarfirma BC 26 OÜ eestvedamisel valminud suurejoonelise kinnisvaraarenduse hetkeseis.

Loe tänasest loost "Luksuskorteri asemel stress ja jamad", mismoodi on pidanud elanikud võitlema selle nimel, et majade garantiitööd ära tehakse.

Narva-Jõesuu luksuskorterid  Foto: Andres Haabu
Jaga lugu:
Hetkel kuum