Mari Mets • 29. märts 2016 kell 10:53

Lembit Lump: LHV eestvedajad on edukuse garantii

LHV osanik, Kodumajatehase ASi juhatuse esimees Lembit Lump  Foto: Veiko Tõkman

LHV osanik Lembit Lump polnud täna hommikul aktsiate enampakkumise detailidega veel kursis, kuid kinnitas, et panga eestvedajate seltskond on see, mis on tema jaoks investeeringu positiivse tuleviku garantii.

„Kuna ma ise olen investeerinud LHVsse, siis ma julgen öelda, et see tasub ära ka kõikidel teistel inimestel, kes otsivad oma vabadele vahenditele mõistlikku rakendust,“ sõnas LHVs oma ettevõtte kaudu 2,5%-list osalust omav Lump.

Aktsia hinda 6,95 eurot kuulis ta ajakirjaniku käest. „Ma pole sellega veel kursis, aktsionäride koosolek on varsti tulemas, loodan, et seal kuulen täpsemalt. Küllap see on läbi mõeldud ja õige hind. Ma usaldan neid inimesi, kes sellega tegelevad,“ kommenteeris ta.

Küll aga kinnitas Lump, et julgeb soovitada LHV aktsiate märkimist ka teistele investoritele. „Mina usun sellesse ettevõtmisse. Teades ja tundes seda eestvedajate seltskonda küllalt lähedalt, on see seltskond minu jaoks väga kõva garantii, et sellel ettevõtmisel on positiivne tulevik.“

Ta tõdes, et pangandussektori ees väiksed investorid küll hirmu tundma ei peaks. „Kui olla paranoiline kõige suhtes, pole mõtet üldse kusagile investeerida. Siis tuleb teha oma väikest potipõllumajandust ja usaldada vaid iseennast,“ lausus Lump.

Hetkel kuum