Äripäev • 1. aprill 2016 kell 8:51

Ilves-Extra kohal pankrotipilved

Ilves-Extra omanik ja juht Arvo Kivikas  Foto: Veiko Tõkman

Tartus tegutseva spordirõivaste tootja Ilves-Extra võlakoorem riigi ees on üle 70 000 euro ning hoolimata suurest tellimuste hulgast pole omanikul töötajatele enam palka maksta, kirjutab Tartu Ekspress.

Võlakoorem riigi ees ületab 70 000 piiri, sellest enam kui poole moodustab tasumata sotsiaalmaks. Firma juhatuses toimusid hiljuti vangerdused. Nõukogu (kooseisus Arvo, Kenny ja Eero Kivikas) kutsus juhatusest tagasi esimehe Urmo Kivikase. Tüüri hoiab ja vastutab nüüd ainuisikuliselt Arvo, kirjutab väljaanne.

Arvo Kivikase sõnul on olukord skisofreeniline: „Tellimusi on rohkem kui viimaste aastate jooksul üldse olnud. Praeguse seisuga on suve lõpuni liinid täidetud. Finantsiliselt aga ei oska enam midagi peale hakata. Suurenevad tellimused tahavad ka alguses suuremaid väljaminekuid. Kui investorid pole nõus edasi aitama, pigem takistavad, pole minul lihtsalt enam vahendeid, et jätkata.“

Loe lähemalt Tartu Ekspressist.

Hetkel kuum