Koit Brinkmann • 15. aprill 2016
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Kruuda: finantspartnerid agiteerivad hääletama kava vastu

AS Tere juht Oliver Kruuda  Foto: Raul Mee

Fundamentaalselt ja strukturaalselt on ettevõte täiesti okei, kinnitas Oliver Kruuda. Teret on räsinud intressid ja finantskulud ning kahjuksteevad finantspartnerid ulatuslikku agitatsiooni eesmärgiga, et võlausaldajad hääletaksid saneerimiskava vastu, selgitas Tere juht ja omanik Oliver Kruuda Äripäevale.

Järgneb intervjuu Oliver Kruudaga. Küsimustele oli ta nõus vastama kirjalikult.Sain Teiega vestlusest aru, et olete saneerimiskava kinnitamise suhtes optimistlik, kuna enamus võlausaldajaid on kava kinnitamise poolt?

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum