Serbia valimised võitsid läänemeelsed

25. aprill 2016, 08:20
Aleksandar Vucic
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160425/NEWS/160429839/AR/0/AR-160429839.jpg

Eile Serbias toimunud parlamendivalimistel saavutas võidu peaminister Aleksandar Vucici läänemeelne partei, vahendab Reuters.

Serbia Progressiivne Partei, kelle esimees Vucic on, sai esialgsete tulemuste kohaselt pooled häältest. „Serbia kodanikud on meile taas andnud austava võimaluse moodustada valitsus,“ lausus Vucic oma toetajaile.

Vucic tuli kaks aastat tagasi välja avaldusega, et tema partei eesmärk on saada valijatelt mandaat, et viia Serbia Euroopa Liitu. See omakorda eeldaks, et Serbia teeb riigis suuri ning ka üsna valulikke majandusreforme. Praeguste tulemuste kohaselt saab Progressiivne Partei Serbia parlamendis pooled kohtadest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. April 2016, 08:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing