Aeroflot peatas venemaalastele Türgi piletite müügi

20. juuli 2016, 12:19
Aeroflot peatas venemaalastele Türgi piletite müügi
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160720/NEWS/160729981/AR/0/aeroflot.jpg

Vene lennukompanii Aeroflot peatas Venemaa kodanikele piletite müügi Türki, välismaalased saavad lennupileteid edasi osta telefonimüüjate vahendusel ja Šeremetjevo lennujaama kontorist, teatas lennufirma täna.

Täna hommikul teatas Aeroflot, et peatab seoses riikliku lennuameti otsusega Venemaa kodanikele piletite müügi Türki ning vahetab või kompenseerib Isntanbuli ja Antalyasse varem ostetud piletid, vahendas RIA Novosti.

Piletimüük Türki on Vene Föderatsiooni kodanike jaoks peatatud, Türgist tagasi suunduvatele reisidele müüakse pileteid endiselt, lisas lennufirma. Ka Aerofloti Türgi-piletite vahendajad on müügi sulgenud, vahendas uudisteagentuur.

Venemaa lennundusamet otsustas 16. juulist peatada nii Venemaa kui Türgi vedajate regulaarreisid Venemaalt Türki seoses riigis teravnenud sisepoliitilise olukorraga, lisades, et kummagi riigi lennufirmad jätkavad Venemaa kodanike Türgist kojutoomist.

Aeroflot jätab 26. juulist alles ühe lennu Moskvast Istanbuli (praegu lendab kaks korda päevas).

Piirangud on tingitud eelmisel reedel Türgis olnud sõjaväelise riigipöördekatse pärast. Vaatamata mässu mahasurumisele püsib riigis rahutu olukord.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. July 2016, 12:29
Otsi:

Ava täpsem otsing