• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aeroflot peatas venemaalastele Türgi piletite müügi

  Aeroflot peatas venemaalastele Türgi piletite müügiFoto: epa

  Vene lennukompanii Aeroflot peatas Venemaa kodanikele piletite müügi Türki, välismaalased saavad lennupileteid edasi osta telefonimüüjate vahendusel ja Šeremetjevo lennujaama kontorist, teatas lennufirma täna.

  Täna hommikul teatas Aeroflot, et peatab seoses riikliku lennuameti otsusega Venemaa kodanikele piletite müügi Türki ning vahetab või kompenseerib Isntanbuli ja Antalyasse varem ostetud piletid, vahendas RIA Novosti.

  Eesti välisministeerium soovitab olla Türgis seoses sagenenud rünnakute, kõrgenenud terroriohu ja poliitilise ebastabiilsusega väga tähelepanelik ja ettevaatlik, eriti suurlinnades nagu Ankara ja Istanbul.

  Piletimüük Türki on Vene Föderatsiooni kodanike jaoks peatatud, Türgist tagasi suunduvatele reisidele müüakse pileteid endiselt, lisas lennufirma. Ka Aerofloti Türgi-piletite vahendajad on müügi sulgenud, vahendas uudisteagentuur.
  Venemaa lennundusamet otsustas 16. juulist peatada nii Venemaa kui Türgi vedajate regulaarreisid Venemaalt Türki seoses riigis teravnenud sisepoliitilise olukorraga, lisades, et kummagi riigi lennufirmad jätkavad Venemaa kodanike Türgist kojutoomist.
  Aeroflot jätab 26. juulist alles ühe lennu Moskvast Istanbuli (praegu lendab kaks korda päevas).
  Piirangud on tingitud eelmisel reedel Türgis olnud sõjaväelise riigipöördekatse pärast. Vaatamata mässu mahasurumisele püsib riigis rahutu olukord.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA tööturu numbrid valmistasid pettumuse
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.