Koit Brinkmann • 16. august 2016
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Valitsuse lauale jõudis uue superasutuse plaan

Hanno Tomberg EASi juhina tahaks saada oma haldusalasse ettevõtluse, rakendusteaduse ja regionaalarengu toetuste jagamise. Riik aga kaalub kõigi eurotoetuste jagamise koondamist ühte superasutusse.  Foto: Andres Haabu

Lähiajal otsustab valitsus, kas koondada erinevad euroraha jagajad ühtsesse superasutusse, kuid samal ajal on laual ka alternatiivne, kolme rakendusüksusega jätkamise ettepanek, mille tegijad pole samuti veel püssi põõsasse visanud.

Valitsuskabinetil seisab ees otsustada riigireformi ühe osana küsimus, kui palju peaks meil olema Euroopa Liidu fondidest abiraha jagavaid asutusi. Rahandusministeeriumi koordineeritavate fondide raha jagajaid on praegu kaheksa, maaeluministeeriumil üks, PRIA ja siseministeerium jagavad enda koordineeritavate fondide raha ise.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum