Investor Toomas: kuidas jõuan põnevate firmadeni?

Norra kalafirmani jõudsin juhuslikult.  Foto: Reuters/Scanpix
investor Toomas • 20. oktoober 2016 kell 11:45
Investor
Ainult tellijale

Mulle kirjutas lugeja Raiko, kes jälgib pingsalt mu tegemisi ning seetõttu uuris lähemalt, kuidas ma põnevad ettevõtted enda portfelli leian.

Raiko ütles, et talle oleks huvitav teada, kuidas ma enda jaoks huvitavaid ettevõtteid ja aktsiaid paljude riikide, börside ja börsiaktsiate seast välja skaneerin. Samuti tahtis ta teada, milliseid tehnikaid huvipakkuvate ettevõtete ja aktsiateni jõudmisel kasutada. „Kas siin saab rakendada süsteemset lähenemist? Kuidas investor Toomas näiteks ühe oma hittaktsia, Norra börsil noteeritud Leroy Seafoodini jõudis? Oli see pigem juhus või süsteemse töö resultaat?“ uuris Raiko.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum