Äripäev • 18. november 2016
Jaga lugu:

Siim Kallas: Reformierakonnal aeg rivi korrastada

Siim Kallas  Foto: Andres Haabu

Reformierakonna auesimees Siim Kallas andis Postimehele intervjuu, kus tõi välja, et erakonnal pole mõtet tagantjärgi rusikatega vehkida ning aeg opositsioonis võiks olla hea selleks, et oma rivi korrastada.

„Asju tuleb võtta nii, nagu nad on: koalitsioonis olid pinged, teised partnerid leidsid võimaluse teistmoodi jätkata ja seda tuleb lihtsalt aktsepteerida. Hakata tagantjärele klaarima, et kes kellele liiva silma viskas, on intellektuaalselt huvitav tegevus, aga Reformierakond peab mõtlema sellele, mida nüüd tulevikus teha,“ rääkis Kallas ja lisas, et nüüd on käes rivide korrastamise aeg.

„Opositsioonis olles on võimalik meie baastõed üle vaadata ja teravustada alternatiivi, mida meie suudame pakkuda,“ ütles Kallas. Uue koalitsiooni plaanide kohta ta hinnangut veel anda ei soovinud. „Kohe esimese soojaga uus koalitsioon maatasa teha, teadmata, millega nad välja tulevad, ei ole väga ratsionaalne. Ma oleks praegu hinnangutega ettevaatlik,“ sõnas Kallas.

Loe intervjuud Postimehest.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum