Äripäev • 19. november 2016
Jaga lugu:

Vaata sotside ja Keski ministreid

Keskerakonna esimehe Jüri Ratase valitsuse ministrikohad on jagatud.  Foto: Andras Kralla

Ministrikohad Jüri Ratase valitsuses on erakondade vahel jaotatud, kuid osa ministreid on veel kinnitamata.

Esimesena avalikustas oma ministrikandidaadid Keskerakond, kelle peaministri kandidaat on Jüri Ratas, majandus- ja taristuministri kandidaat Kadri Simson, haridus- ja teadusministri kandidaat Mailis Reps, maaeluministri kandidaat Martin Repinski ja riigihalduse ministri kandidaat Mihhail Korb.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ministrikandidaadid on tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski, kultuuriminister Indrek Saar, välisminister Sven Mikser, siseminister Andres Anvelt ning ettevõtlus- ja majandusarengu minister Urve Palo.

IRL kinnitab ja avaldab ministrid alles esmaspäeval, kuid teatas, et IRLi päralt on uues valitsuses kaitse-, rahandus-, justiits-, sotsiaalkaitse- ja keskkonnaministri kohad.

Jaga lugu:
Hetkel kuum