Rivo Sarapik • 25. aprill 2017 kell 12:15

Mõnes firmas muutub inimene numbriks

Mõni ettevõtja näeb töötajat tulemuse toojana, samas teine bilansist kaugemale ei vaata, leiab personalijuhtimise ühingu PARE juht Ene Olle.  Foto: Shutterstock

Millise hinde panevad parima juhi konkursi žürii liikmed siinsete juhtide tööle, selgub videointervjuust.

Videos vastavad viiele küsimusele juhtimise kohta konkursi Parim Juht 2017 žürii liikmed - Parim Juht 2016 võitja ja panga Luminor juht Erkki Raasuke, Tallinna Sadama juht ja Tööandjate Keskliidu volikogu liige Valdo Kalm ning personalijuhtimise ühingu PARE juht Ene Olle.

Kes pälvib tiitli Parim Juht 2017, selgub 18. mail Pärnu Juhtimiskonverentsil. Lisaks paremate juhtide tunnustamisele jõuavad lavale oma kogemust jagama tipptegijad Eestist ja piiri tagant. Nende seas Brexiti eestvedaja Nigel Farage, endine sõjaväepiloot Nick Goodwyn, Äripäeva Rikaste TOPi üks nooremaid miljonäre ning idufirma Testlio asutaja Kristel Kruustük, Coop Eesti juhatuse esimees Jaanus Vihand, kaitsepolitsei juht Arnold Sinisalu ja paljud teised.

Hetkel kuum