• Jaga lugu:

  Grader Service teenis pool miljonit eurot kasumit

  Teetööd.Foto: Raul Mee

  Erinevaid seadmeid tootev Grader Service Tootmine suurendas müügitulu ja kasvatas kasumi poole miljoni euroni.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et mootorsõidukite osade ja lisaseadmete tootmisega tegeleva Grader Service Tootmine OÜ müügitulu suurenes 2016. aastal (eelneva aastaga võrreldes) 12 protsenti, 3,14 miljoni euroni. Ärikasum kasvas 82 598 euro võrra, 531 997 euroni (+18 protsenti).
  Ettevõttes töötas 2016. aastal keskmiselt 32 inimest. Võrreldes eelneva aastaga kasvas töötajate arv ühe võrra. Käive töötaja kohta suurenes 9 protsenti, 98 075 euroni. Keskmine brutotasu langes 0,4 protsenti, 1335 euroni kuus.
  „2016. aasta oli ettevõttele edukas. Müügitulu ületas esmakordselt 3 miljoni piiri. Riikide lõikes suurenes müük Soome 24 protsenti, Lätti 121 protsenti, Leetu 12 protsenti ja Eestis 13 protsenti. Rootsis langes müük 26 protsenti,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes.
  Ettevõtte omanikud on Urmas Grauen (ettevõtte UGR varad kaudu; 60 protsenti) ja Aktiebolag P Wikstöm J R. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal omanikud firmast dividende ei võtnud. Küll aga tegi ettevõtte juhatus ettepaneku maksta 2017. aastal omanikele 160 000 eurot dividende.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nafta hind tõuseb kuuendat päeva ja lõppu ei paista
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Autojuhtide põuas Suurbritannia pakkus lahenduse, kuid kriitika jätkub
Suurbritannia valitsus pakub ajutist viisat 5000 välismaalasest autojuhile, kuid ettevõtlussektori juhtide sõnul ei lahenda see teravat tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia valitsus pakub ajutist viisat 5000 välismaalasest autojuhile, kuid ettevõtlussektori juhtide sõnul ei lahenda see teravat tööjõupuudust, vahendab Reuters.