• Jaga lugu:

  Veokimüüja kasvatas käivet ja turuosa

  MANi raskeveokeid ja busse müüva Keil M.A. OÜ juhataja Margus Mängel.Foto: Raul Mee

  Veokite ja busside müüja kasvatas käivet, aga kasum langes. Samas suutis ettevõte oma turuosa suurendada.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et mootorsõidukite müügiga tegeleva Keil M.A. OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal kolm protsenti, 24,41 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum langes 690 782 euro võrra, 1,26 miljoni euroni.
  Ettevõttes töötas mullu keskmiselt 47 inimest, see näitaja aastaga ei muutunud. Käive töötaja kohta suurenes kolm protsenti, 519 276 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 11 protsenti, 1870 euroni kuus.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  "2016. aasta majandustulemusi saab osaühingu Keil M.A. jaoks pidada heaks. Firma müügitulu kasvas ja kasum küll vähenes, aga kasumi absoluutnumbrit võib siiski pidada heaks," kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes. "Põhiosa käibest andis MANi veokite ja varuosade müük ning teenindus. Turuosa suurenes 6,6 protsendilt (2015) 9,6 protsendile (2016)."
  Ettevõtte omanikud on Helmut Friedrich Georg Keil (56,67 protsenti), Andres Mängel (21,67 protsenti) ja Margus Mängel (21,67 protsenti). Eelmisel aastal võeti ettevõttest 212 000 eurot dividende. Sama summa maksid omanikud endale ka 2015. aastal.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva Infopangas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Tallinki konkurent paneb Lätti suurema praami käima
Rootsi laevafirma Stena Line paneb Ventspilsi ja Nynäshamni vahet käima kaks uut parvlaeva.
Rootsi laevafirma Stena Line paneb Ventspilsi ja Nynäshamni vahet käima kaks uut parvlaeva.
Suur intervjuu: kriis näitas, et ei tohi inimesi oma hirmudega üksi jätta
See kriis näitas, et inimesi ei tohi jätta üksi oma kahtluste ja hirmudega, rääkis Eesti Teaduste Akadeemia president Tarmo Soomere, kelle hinnangul juhiti Eestis koroonakriisi üldiselt päris asjalikult.
See kriis näitas, et inimesi ei tohi jätta üksi oma kahtluste ja hirmudega, rääkis Eesti Teaduste Akadeemia president Tarmo Soomere, kelle hinnangul juhiti Eestis koroonakriisi üldiselt päris asjalikult.