• Jaga lugu:

  Padriku elurajooni ehitaja võttis 1,5 miljonit eurot dividende

  MüüriladumineFoto: Julia-Maria Linna

  Ehitusfirma TTP teenis kopsaka kasumi, millest poolteist miljonit maksti omanikele ka dividendidena välja.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et elamute ja teiste hoonete ehitamisega tegeleva TTP ASi müügitulu kasvas mullu 17 protsenti, 14,86 miljoni euroni. Ärikasum langes protsendi võrra, 3,2 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga).
  Ettevõttes töötas mullu keskmiselt 37 inimest (üks töötaja vähem kui aasta varem). Käive töötaja kohta suurenes 20 protsenti, 401 518 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 5 protsenti, 1666 euroni kuus.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  „Pirita linnaosas jätkus Padriku tee 11 ja Padriku tee 16 korteriomandite müük. Eelmisel majandusaastal alustatud Pöörise tänava kahe elamu müüki jätkati ning alustati kolmanda ja neljanda elamu ehitust. Samuti alustati parkimismaja ehitusega,“ kirjutas ettevõte tegevusaruandes.
  Ettevõttel on Tallinnas Pirita linnaosas Padriku elamurajoonis ja Tornimäel keskkonnasõbralikud gaasikatlamajad ning tegevusalaks soojusenergia tootmine ja turustamisene neis piirkondades, kirjutati aruandes.
  TTP omanikud on Maire Aava (26,7 protsenti), Ahto Aava (26,7 protsenti), Sten Aava (26,7 protsenti) ja Peeter Puusepp (20 protsenti). Eelmisel aastal võtsid omanikud firmast 1,5 miljonit eurot dividende. 2015. aastal maksti omale dividende 1,2 miljonit eurot.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Maailma suurima puuviljafirma taastulemine börsile läks lörri
Täna NYSE börsile tagasi tulnud puuviljafirma Dole aktsia kukkus esimesel börsipäeval emissioonihinnaga võrreldes 9,38%.
Täna NYSE börsile tagasi tulnud puuviljafirma Dole aktsia kukkus esimesel börsipäeval emissioonihinnaga võrreldes 9,38%.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Soome sai täna kirja 765 koroonanakatumist
Meie naaberriigis Soomes tuvastati täna 765 koroonanakatumist, nakkus levib kiiresti aktiivsete noorte seas, kelle osakaal kasvab ka haiglapatsientide seas.
Meie naaberriigis Soomes tuvastati täna 765 koroonanakatumist, nakkus levib kiiresti aktiivsete noorte seas, kelle osakaal kasvab ka haiglapatsientide seas.