• Jaga lugu:

  Spordimaailm sai ühe miljardäri juurde

  Floyd Mayweather (paremal) ja Conor McGregor (vasakul).Foto: EPA

  Sajandi poksimatšiks tituleeritud Floyd Mayweatheri ja Conor McGregori duell tõi spordimaailma ühe miljardäri juurde, kirjutab CNN Money.

  Erinevate hinnangute kohaselt saab Mayweather, kes McGregorit 10. raundis võitis, nädalavahetusel toimunud poksimatši eest 300 miljonit dollarit.
  Nüüd on Mayweatheril 50 võitu ning kaotusi ta professionaalse karjääri jooksul ei saanudki. Enne matši oli ta auhinnarahade, teleõiguste ja piletimüügi pealt teeninud kokku 700 miljonit dollarit.
  Pärast vabavõitluse kuningaks tituleeritud McGregori võitmist peaks mehe teenistus küündima miljardi dollarini, ütles Mayweather Promotionsi tegevjuht Leonard Ellerbe. Varasemalt on seda spordimaailmas suutnud ainult korvpallur Michael Jordan ja golfimängija Tiger Woods.
  „Ma arvan, et tal pole sugugi halb karjäär olnud,“ lisas Ellerbe.
  Michael Jordan teenis oma karjääri jooksul palgana 93 miljonit dollarit, selgub Spotraci andmetest. Samas oli tal mitmeid häid sponsorluslepinguid, mille hulka kuulus ka eluaegne leping Nike’ga.
  Just need lepingud aitasid Jordanil jõuda sportlaste miljardäride klubisse. 2015. aastal jõudis ta esmakordselt Forbesi miljardäride nimistusse. Ka Tiger Woods on selles nimistus olnud, vähemalt mõnda aega. 2009. aastal jõudis ta miljardäride klubisse, aga pärast seda on ta sealt välja langenud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Neste aktsia sööstis tulemuste peale langusse
Neste aktsia sööstis Helsingi börsil hommikul ligi 10protsendisesse langusesse pärast oodatust nõrgemate kvartalitulemuste avaldamist, aga kosus sellest veidi ja praegu saab langust mõõta 5 protsendiga.
Neste aktsia sööstis Helsingi börsil hommikul ligi 10protsendisesse langusesse pärast oodatust nõrgemate kvartalitulemuste avaldamist, aga kosus sellest veidi ja praegu saab langust mõõta 5 protsendiga.
Green Marine ootab oma kollektiiviga liituma HR Partnerit
Kandideerimise tähtaeg: 16.08.2021
Kandideerimise tähtaeg: 16.08.2021
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.