Mait Kraun • 13. september 2017 kell 12:45

Eesti suurim tarkvaramüüja kasvatas käivet

Sülearvuti.  Foto: EPA

Eesti suurim tarkvaramüüja GT Tarkvara kasvatas käivet veerandi võrra, ka ärikasum kasvas.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et arvutite ja tarkvara hulgimüügiga tegeleva GT Tarkvara OÜ müügitulu kasvas mullu 24 protsenti, 8,27 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 15 protsenti, 427 337 euroni (võrreldes eelneva aastaga).

Mullu töötas firmas keskmiselt 7 inimest, seda on aasta varasemast ühe võrra vähem. Käive töötaja kohta suurenes 42 protsenti, 1,18 miljoni euroni. Keskmine brutotasu tõusis 14 protsenti, 2262 euroni kuus.

 

Unknown body type: x-im/content-part infopank

GT Tarkvara on suurim tarkvaramüüja Eestis. „Eelmine aasta oli ettevõttele edukas. Lisaks olemasolevatele partneritele laiendasime tooteportfelli mitmete tootjate lahendustega ning pakkusime klientidele uuenduslikke virtuaal- ning pilvetehnoloogial põhinevaid litsentseerimislahendusi,“ kirjutas ettevõte tegevusaruandes.

„Sel aastal on prioriteet jätkata aktiivselt pilvetehnoloogial põhinevate lahenduste pakkumist. Samuti suurendame teenusteportfelli,“ kirjutas firma.

Ettevõtte omanik on Taivo Remmelgas. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Hetkel kuum