Äripäev • 19. oktoober 2017 kell 6:46

Telia suurendab investeeringuid

Telia suurendab investeeringuid  Foto: Andres Haabu

Telia Eesti kasvatas kolmandas kvartalis nii müügitulu kui kasumlikkust ning kasvatab heade tulemuste toel oma Eestisse tehtavaid investeeringuid.

Telia teenuste müügitulu suurenes kolmandas kvartalis aastatagusega võrreldes 6,8%, ulatudes 57,1 miljoni euroni. Ettevõtte teatel kasvas kasumlikkus samal ajal 7% ning küündis 24,5 miljoni euroni. "Tegu on tänavuse tugevaima kvartalitulemusega, kommenteeris Telia Eesti juhatuse esimees Dan Strömberg.

Telia kasvas kolmandas kvartalis kõigis oma põhivaldkondades: mobiililiitumiste arv ulatus kvartali lõpus 929 000-ni ning mobiilse andmeside aktiivsetest kasutajatest kliente oli üle 351 000.

Telia TV-teenuse kasutajate hulk suurenes kolmandas kvartalis peamiselt tänu Kanal 2 ja TV3 vabalevist lahkumisele. Kolmanda kvartali lõpus oli TV-teenuse kasutajaid üle183 000. Telia lairiba internetiühenduse kasutajate arv suurenes 238 000-ni.

Telia annab tööd 1900 inimesele.

Hetkel kuum