Kristjan Pruul • 9. jaanuar 2018 kell 8:50
Uudised
Ainult tellijale

GoBus saigi Tartu liinilepingu

GoBusi buss  Foto: Andres Haabu

Aastajagu kestnud vaidluste saaga Tartu linnaliinide tulevase operaatori üle sai esmaspäeval lõpu, kui riigikohus jättis hanketulemusega rahulolematute bussifirmade kaebuse menetlusse võtmata ja GoBusi bussihanke võitjaks.

Riigikohus jättis menetlemata Eesti Bussi ja Hansa Bussiliinide kaebuse Tartu linnavalitsuse otsusele kinnitada GoBus Tartu avalike bussiliinide operaatoriks 2019.–2029. aastal. Tartu bussihankeleping oli väärt leping, mille eest võidelda, sest ligi saja miljoni euro suuruse hankega otsiti Tartusse uut bussiliikluse pidajat, kes peaks alustama Tartus 64 uhiuue gaasibussiga 2019. aasta 1. juulil.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum