• Jaga lugu:

  Soome valis 50 parimat restorani

  HelsingiFoto: Shutterstock

  Soome 50 parimast restoranist pea pooled asuvad väljaspool Helsingit, kirjutas Soome uudisteportaal Yle.

  Kuueaastase pausi järel panid Soome restoranispetsid taas kokku nimekirja 50 parimast restoranist. Hääletuse korraldas hotelli- ja restoraniala kajastav väljaanne Viisi Tähteä koos Food Camp Finlandiga.
  Võitjaks valiti Helsingi restoran Grön, mis hinnati tipptoiduga bistroo tõelise olemuseni jõudnuks. Hindajad kirjeldasid, et restorani maitsemaailmas on midagi ammu tuntut samal ajal siiski üllatav. See on tõeline Soome tooraine, maitse, valmistusviisi ja hooaegade edasikandja. Gröni nimetati ka restoranist, mille magnetiks on taimetoit, kuigi see ei ole taimetoidurestoran.
  Soome restoraniala on Viisi Tähteä peatoimetaja Eeropekka Rislakki sõnul muutunudki viimastel aastatel liikunud lähemale bistroo-stiilile, sest vahepealne majanduslangus tipptasemel restoranid proovile pannud.
  Parimatest restoranidest 24 asub väljaspool Helsingit, tublilt on esindatud Turu, tampere ja Porvoo.
  Soome parimad restoranid
  Grön, Helsingi, parim toitOlo, HelsingiBasbas, Helsingi, parim teenindus ja meeleoluFinnjävel, HelsingiVinkkeli, HelsingiKaskis, TuruAsk, HelsingiDemo, HelsingiSavoy, HelsingiOra, HelsingiPalace, HelsingiChapter, Helsingi, parim uustulnukLyon, HelsingiRavintola C, TampereMami, TuruJuuri, Helsinki, parim tööandjaRavinteli Bertha, TampereEmo, HelsinkiRavintola Huber, TampereShelter, HelsingiBistro O Mat, KirkkonummiMikko Utter, LohjaBistro Sinne, PorvooNokka, HelsingiSicapelle Wining & Dining, PorvooFabrik, HelsingiTinta, TurkuMuru, Helsingi, Paras parim veinivalikOstroferia, OuluKuurna, HelsingiMeat District, PorvooAito, HelsingiKakolanruusu, TuruSpis, HelsingiSky Ounasvaara, RovaniemiWino, HelsingiLudu, TuruLinnankrouvi, MustioTertin Kartano, MikkeliKuori, TuruBasbas & Staff Winebar, HelsingiWerner, HelsingiRoux, Lahti4 Vuodenaikaa, TampereStorage, TuruRavintola Hugo, OuluGastro Cafe Kallio, HelsingiGastropub Tuulensuu, Tampere, parim õllevalikYes, Yes, Yes, HelsingiLocal Bistro, Joensuu
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: hüvasti, administraator ja garderoobitädi!
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.