Kinnisvaraturul optimism liiga kõrge

05. veebruar 2018, 07:07
Kinnisvaraturg mulli lähedal.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180205/NEWS/180209882/AR/0/AR-180209882.jpg

Kinnisvaraturul toimub kuumenemine, aga mullist on veel vara rääkida, leiavad "Aktuaalse kaameraga" vestelnud kinnisvaraeksperdid.

Osades uuselamurajoonides on korterite hinnad viimase aastaga kasvanud 10-15 protsenti ning majandusekspert Heido Vitsuri sõnul ei saa hinnatõus olla lõputu ja millalgi tuleb hindade korrektsioon, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Vitsuri sõnul sõltub Eesti turg palju välismaal toimuvast ning hindade üles minek on igati loogiline. Küsimus on, kaua saab aga hind kasvada, kui hinnatõus võrreldes eelmise aastaga on suisa 10-15 protsenti.

"Hinnad võisid olla eelmine aasta veel liiga madalad, aga teine asi on see, et praegu on optimism kõrge, sest eelmine aasta meil läks hästi, see aasta loodetakse, et läheb hästi ja tuleval aastal ka. Optimism on tugev ja hinnatõus on ka tugev. Tuleb arvestada, et lõpmatuseni hinnad ei tõuse ja kuskil tuleb korrektsioon," rõhutas Vitsur.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. February 2018, 07:13

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing