Äripäev • 3. mai 2018 kell 4:31

Eestis tõstab pead uus poliitiline liikumine

Priit Alamäe  Foto: Eiko Kink

Kümme kuud enne riigikogu valimisi avaldas viis inimest uue poliitilise liikumise manifesti, nad koonduvad nime alla "Eesti 200" ega välista ka valimistel osalemist, milleks tuleb erakond luua, kirjutab Postimees.

Postimees vahendab, et need viis isikut on IT-ettevõtte Nortal juht Priit Alamäe, Tartu Ülikooli Narva kolledži direktori kohusetäitja Kristina Kallas, sotsiaalteadlane Kristiina Tõnnisson, Tartu Ülikooli kliinikumi lastefondi juht Küllike Saar ja LHV panga juhatuse liige Indrek Nuume.

Kristina Kallase sõnul on liikumisega seotud umbes 40 inimest."Eesti 200" seltskonnale valmistab muret meie riigi ja rahva tulevik, mis arvuliselt aina pisemaks ja ea poolest vanemaks jääb. Ühendus otsib oma ridadesse inimesi, kes tahavad Eesti arengus kaasa lüüa.Loe nende manifesti Postimehest.

Hetkel kuum