"Praegu ei suuda raha teha ainult idioodid"

Ryanairi tegevjuht Michael O’Leary  Foto: Andres Haabu

Ryanairi tegevjuht Michael O’Leary ütles enne Pärnu Juhtimiskonverentsi Äripäevale antud videointervjuus, et praegu suudavad kõik raha teha, ainult idioodid ei kasva.

"See kõik on oluline ning peegeldub kriisi ajal – kriisis me näeme, kes on suutnud end majandada nii, et ujub ka rasketel aegadel välja," rääkis ta.

Eestil soovitab ta kopeerida juba mujal maailmas katsetatud ja toimivaks osutunud majanduspoliitikaid. "Ka Iirimaal on väheneva rahvastikuga probleeme ning seetõttu tõstatub meie mõlema jaoks immigratsiooni küsimus. Igal juhul tuleb majanduslikult aktiivne olla, muuta oma riik välisinvestoritele ja -tööjõule ning ka turistidele võimalikult ligipääsetavaks ning oma turismisektorit arendada. Samuti peaksite soodustama noorte eestlaste välismaal kogemuste omandamist ning tegema kõik, et nad hiljem ka tagasi meelitada," rääkis ta intervjuus.

Loe põhjalikku kokkuvõttet intervjuust eesti keeles SIIT.

Jaga lugu:
Hetkel kuum