• Jaga lugu:

  Henrik Igasta: hind ei olnud Nelja Energia müügis kõige tähtsam

  Investeerimispankur Henrik Igasta (keskel).Foto: Erik Prozes

  Sel nädalal Eesti Energiale Nelja Energia enamusosaluse müünud Norra ettevõtte Vardar finantsnõustaja Superia Corporate Finance’i juhtivpartner Henrik Igasta kinnitas, et müügiprotsess oli väga konkurentsitihe ja hinna ees sai määravaks kindlus tehingu osas.

  Reede õhtul meediale läkitatud kommentaaris lisas Igasta, et Nelja Energia eest saadi Eesti Energia poolt pakutule sarnaseid või kõrgema hinnaga pakkumisi.
  Teisipäeval sõlmitud lepingu järgi maksab Eesti Energia Baltikumi suurima taastuvenergia tootja eest 289 miljonit eurot, lisaks võtab Enefit Green üle Nelja Energia laenud 204 miljoni euro ulatuses.
  Et Nelja Energia ostul ei löödud norrakaid rahapakiga oimetuks, kinnitas eile Äripäevale antud intervjuus ka Eesti Energia juht Hando Sutter.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.