• Jaga lugu:

  Helme: EKRE sihib peaministri kohta

  Martin HelmeFoto: Raul Mee

  “Me läheme ründama valimistel teist kohta, mis tähendab, et me läheme pretendeerima peaministri kohale võimalikus tulevases valitsusliidus,” lubas EKRE riigikogu fraktsiooni juht Martin Helme intervjuus ERRile.

  Täna avaldatud Kantar Emori erakondade populaarsusedetabelist selgus, et Keskerakonna kannule on tõusnud kolmandaks poliitjõuks EKRE, kelle toetuse kasv on rekordkõrge, ligi 22 protsenti.
  Helme leiab, et osaliselt tuleb tänu öelda nendele inimestele, kes nende pihta „täiesti absurdseid ja üle vindi süüdistusi loopisid“. „Kindlasti tegid nad sellega rohkem kahju endale ja rohkem kasu meile kui nad plaanisid,“ nentis ta.
  „Mul on hea meel, kui meie konkurendid või vastased meid alahindavad. Lohutagu end sellega kuni 4. märtsi hommikuni (3. märtsil 2018 toimuvad riigikogu valimised - toim),” rääkis Helme.
  Postimehe ja BNSi tellitud Kantar Emori uuringu põhjal oli Reformierakonna toetus juulis 29,6 protsenti, suuruselt teise toetusega oli Keskerakond, keda toetas 23,8 protsenti küsitletud kodanikest. Kolmanda toetusega oli EKRE (21,8 protsenti), neljas Sotsiaaldemokraatlik Erakond (12,8 protsenti), viies Isamaa (5,3 protsenti) ja kuues Vabaerakond (3 protsenti).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Valitsus võttis vastu eelnõu, kuhu on riigifirma arust sisse kirjutatud huvide konflikt
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.