• Jaga lugu:

  USA presidendid teenivad rääkimisega miljoneid

  Täna Soome saabuv Barack Obama on esinemise eest küsinud ka 400 000 dollarit, kirjutab Helsingin Sanomat.

  USA president Barack Obama oma ametiaja viimasel presiikonverentsil.Foto: Reuters/Scanpix
  President Obama esineb homme Helsingis Nordic Business Forumil.
  Bill Clintoni teenis Politico arvestuste kohaselt ainuüksi aastatel 2001–2015 esinemistasudena 132 miljonit dollarit.
  Presidendina ametis olles kritiseeris Barack Obama Wall Streeti pankurite ahnust. Kired lõi möllama, kui peagi pärast Obama ametiaja lõppu nõustus esinema mitmel finantsasutuste üritusel. Obama aga kasseeris pankuritelt kenakese summa, kuuldavasti oli tema esinemistasu 400 000 dollarit ehk ligikaudu 340 000 eurot.
  Tund aega kestva kõne eest sai ta ligikaudu sama summa nagu aastaga presidendiametis.
  Obama esindaja kaitses oma tööandjat, öeldes, et ta annetab lahke käega raha heategevuseks. Näiteks oma kunagise kodulinna Chicago tööjõu palkamise projektideks on ta andnud 2 miljonit dollarit.
  Neljapäeval esineb Obama Helsingis Nordic Business Forumil. Tema tasu pole avaldatud, aga kahepäevase ürituse piletihinna järgi otsustades on ta endiselt kallis esineja, kirjutab Helsingin Sanomat. Odavaim ürituse pilet maksab tuhat eurot, aga VIP-pileti eest tuleb välja käia 3700 eurot ja selle ostja saab teha ka ühispildi Obamaga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Eesti puitmajatootjatele terendab Ukrainas suur tööots
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt ning majandus- ja taristuminister Taavi Aas kohtusid eile Ukraina Ülemraada liikmete ja Žõtomõri delegatsiooniga, et arutada oblasti ülesehitamist ning seda, kuidas Eesti saaks sellesse panustada, teatas majandusministeerium.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt ning majandus- ja taristuminister Taavi Aas kohtusid eile Ukraina Ülemraada liikmete ja Žõtomõri delegatsiooniga, et arutada oblasti ülesehitamist ning seda, kuidas Eesti saaks sellesse panustada, teatas majandusministeerium.
Renault' lahkumise järel vuravad Moskva tehasest välja Moskvitšid
Moskva linnapea Sergei Sobjanin teatas, et Venemaa pealinn võtab seal asuva Renault' tehase üle ja see hakkab tootma Moskvitši kaubamärgiga autosid.
Moskva linnapea Sergei Sobjanin teatas, et Venemaa pealinn võtab seal asuva Renault' tehase üle ja see hakkab tootma Moskvitši kaubamärgiga autosid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.